martes, 7 de abril de 2009

LES GIGAFOTOS DELS NOSTRES TRESORS

De vegades navegar dona unes sorpreses agradables; en aquest cas ha estat així. Havent entrat a Gencat, en un dels seus nous canals temàtics, he trobat el de patrimoni. Una cop dins ens trobem amb la secció de fotografies, en la qual podem gaudir d’unes fotos panoràmiques dels nostres tresors patrimonials en 360°. Aquest tipus de fotos s'anomenen “Gigafotos” degut a la seva extrema resolució i  en aquest cas es tracta d’un projecte que va néixer al Departament de Cultura de la Generalitat farà un parell d’anys. La direcció es la següent:

Vistes panoràmiques dels nostres tresors

Us recomano la visita per a gaudir d’aquestes vistes en panoràmica, amb una excel·lent resolució, cosa que ens farà sentir des de casa com si estiguéssim allí mateix. Alguns dels viatges que podeu trobar seria per la Vall de Boí, el Castell de Mur, Girona, el Monestir de Poblet., etc El castell que podeu veure a la foto es el castell Montsoriu, a Arbúcies, en una imatge extreta del Gencat.

¡Que ho gaudiu!

Salut.

The Damned


2 comentarios:

Salvador dijo...

He llegit un comentari teu al bloc de Barcelona antiga i he volgut conèixer el teu blog.
Ha estat una bona sorpresa trobar-te i a més la notícia que encapçala avui el teu blog és magnífica. No havia entrat mai en aquestes esplèndides panoràmiques que ha creat la Generalitat, precisament el Dep. de Cultura on jo hi vaig treballar durant 23 anys... Ara en fa 4 que esticjubilat.
Et felicito per la iniciativa. T'aniré visitant periòdicament
Salutacions

The Damned dijo...

Moltes gràcies per les seves paraules i per la visita. Aquí sempre hi serà ben rebut i per part nostra intentarem estar a l'alçada per mantenir quelcom interessant.
En quant a les panoràmiques si, són espectaculars i sempre es encisador veure aquestes fotos amb tan detall, la veritat que ha estat una troballa.